top of page
Griet Van Dingenen

Griet Van Dingenen

Gecertificeerd Stress en Burn-Out Coach -  Adem en Vitaliteit Coach

Gepassioneerd Trainer

Ademcoach 

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Mijn Verhaal

Als kind was ik bijzonder levenslustig. Het leven en ik : twee handen op één buik. Elke ochtend werd ik wakker met een gevoel van opluchting : "Oef! weer een dag!". Ik kon niet snel genoeg uit bed zijn. 

 

Doorheen de jaren kwam daar verandering in. Leven ging bijna onmerkbaar over in overleven. Een opeenvolging van dagen die ik vooral op wilskracht doorkwam. Tot dat ene moment waarop mijn lichaam letterlijk weigerde nog 1 stap te zetten.  De mijlpaal in mijn leven...

 

Ik ging op zoek naar antwoorden. Ik volgde opleidingen in binnen- en buitenland. Ik leerde over dynamieken tussen mensen en in  familie- en organisatie systemen. Over hoe gevoeligheid  ook mijn kracht kon zijn. 

 

IMG_4757.heic

Ik ontdekte de mogelijkheden van mijn ademhaling en maakte de connectie met mezelf.  Ik leerde de taal van mijn stresssysteem begrijpen en hierdoor ook begrijpen wat ik voelde, wat mijn behoeftes waren, wat ik graag wilde en wat ik nodig had. Het was een ontdekkingstocht naar wie ik werkelijk was. Het maakte dat ik eindelijk keuzes voor mezelf kon maken en opnieuw kon creëren. Het gevecht tegen mezelf/mijn stress verdween. Stress werd mijn mentor, als ik de boodschap begrepen had, de levensles geleerd had, dan verdween ze ... 

Ik vond opnieuw dat wat mij vroeger als kind uit mijn bed deed springen: een wereld vol mogelijkheden waar er opnieuw plaats is voor verwondering. Waar alles aanwezig is om te worden wie ik wil zijn. 

 

Time To Coach

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Bedankt om je aan te melden!

© 2021 by time to coach

Sociale Media

Contact

Sidonie Verhelststraat 7

B-9050 Gentbrugge

0473 820 158
griet@timetocoach.be

BTW : BE 0860.203.819

Rekeningnummer VDK : BE97 8902 4418 9649  

bottom of page