top of page

Coaching 

Burn-Out

Life

&

1.jpg

Het beste moment om te starten met coaching ?

Beeld je even in dat je 10 jaar geleden de gedachte "ik kan dit niet" op volume 0 had kunnen zetten. Dat als ze in je hoofd opkwam, ze de afgelopen 10 jaar  totaal geen invloed op jou zou gehad hebben. Hoe zou je leven er dan nu anders uitzien?

Of als je 10 jaar geleden de vaardigheid zou geleerd hebben om (zowel intern als extern) te communiceren over wat je wel wilt, ipv over wat je niet wilt. Hoe zou je leven er dan NU uitzien? 

Of als je toen zou geleerd hebben om je grenzen te respecteren. Wat zou je gerealiseerd hebben met de energie de je toen helemaal voor jezelf ter beschikking had.

Hoe had je leven er dan NU uitgezien ... als je 10 jaar geleden naar een life coach zou gestapt zijn.


 

Het tweede beste moment om te starten met Coaching?

Beeld je even in dat je vandaag beslist om een coach in te schakelen omdat je vb te weinig zelfvertrouwen voelt. Dat je vanaf vandaag dagelijks aan dit thema werkt, in alle veiligheid.  Door oefeningen, bewustwording van patronen, in kleine stappen die groot worden. Dat dit zelfvertrouwen zich meer en meer in jou nestelt en het zo steeds meer aanwezig is in jouw leven. Beeld je even in hoe je leven dan anders zou zijn?

Hoe anders jij je zou voelen en wat zou je dan uitstraalt als je de wereld instapt.

Life coaching

Exponentiele groei door een kleine stap consistent aan te houden

Het    1 + 1 + 1 + 1 + 1 +  1  +  1 + 1 principe

Spiral Stairs

De grootste groei bereik je door het consistent nemen van een kleine stap. 100 maal 1m stappen is realistisch en makkelijk haalbaar. 100 m in één stap zetten is dit niet. Noch realistisch, noch haalbaar. Nochtans is het resultaat hetzelfde. Dit is ook zo met persoonlijke groei en het halen van persoonlijke doelen. Dus ja ! Ook jij kan jouw "100 m" halen, wat jouw doel ook mag zijn. Door die ene beweging, die nieuwe  keuze, dat andere woord stap voor stap, keer op keer te blijven herhalen. 

Twijfel je of coaching iets voor jou is? Of je een klik hebt met hoe wij werken? Boek dan een gratis sessie "Coaching Hoe? Zo!" en ervaar wat coaching voor jou kan betekenen.

Time To Coach

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Bedankt om je aan te melden!

© 2021 by time to coach

Sociale Media

Contact

Sidonie Verhelststraat 7

B-9050 Gentbrugge

0473 820 158
griet@timetocoach.be

BTW : BE 0860.203.819

Rekeningnummer VDK : BE97 8902 4418 9649  

bottom of page