top of page
 Info Avond  "Adem jezelf in balans"
 Info Avond  "Adem jezelf in balans"

Thu, 23 Feb

|

SAAM

Info Avond "Adem jezelf in balans"

Balans is niet iets wat je vindt, het is iets wat je creëert. Ervaar de mogelijkheden van je ademhaling om ontspanning, rust en meer energie te creëren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

23 Feb, 19:30 – 21:45

SAAM, Hagelandkaai 40, 9000 Gent, Belgium

Gasten

Over het evenement

In balans blijven in deze snelle wereld ... een uitdaging !

Om in balans te kunnen blijven in deze veeleisende tijd,  heb je niet voldoende met de kennis die je op school of van je opvoeders meekreeg. Logisch, want toen waren er nog niet zoveel prikkels te verwerken en had je voldoende tijd om aan nieuwe evoluties te wennen.  Nu is dit anders. We leven in een omgeving die constant jouw aandacht én energie opeist. Dit activeert je stresssysteem waardoor je meer stress, angsten en nieuwe onzekerheden ervaart. Daarom is het belangrijk om nieuwe bronnen aan te boren.  Om nieuwe vaardigheden te leren waarmee je grip krijgt op jouw stressysteem en het tot rust kan brengen. Vaardigheden waarmee je  inzicht in jezelf en je emoties verwerft zodat je tussen al deze prikkels door die keuzes kan maken die bij jou horen, die je voeden.

 

Bewust Intergrerend Ademen

Jouw ademhaling kan meer doen dan dan enkel in- en uitademen.

Door het middenrif te gebruiken bij het ademen, activeer je jouw parasympathisch systeem. Dàt deel van je stresssysteem dat je rustig maakt. Na een ademsessie zal je dan ook dikwijls een diepe vorm van ontspanning ervaren.

Tijdens deze info avond krijg je niet alleen de (noodzakelijke) duiding over hoe integrerend ademen jou kan helpen om meer balans en energie te krijgen. Je gaat het ook zelf ervaren wat deze manier van ademen voor jou kan betekenen.

Tickets

  • Adem jezelf in balans (info)

    €25.00
    +€0.63 servicekosten

Totaal

€0.00

Deel dit evenement

Time To Coach

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Bedankt om je aan te melden!

© 2021 by time to coach

Sociale Media

Contact

Sidonie Verhelststraat 7

B-9050 Gentbrugge

0473 820 158
griet@timetocoach.be

BTW : BE 0860.203.819

Rekeningnummer VDK : BE97 8902 4418 9649  

bottom of page